Hal köz - Kreatív Art - Művészellátó 4025 Debrecen, Simonffy utca 5. +3652/323-751 
Kategóriák
Facebook
Üzlet - Debrecen
Hal köz - Kreatív Art - Művészellátó
4025 Debrecen,
Simonffy utca 5.

Vásárlás menete

A vásárlás menete

A vásárlás webshopunkban regisztrációhoz kötött, ám az oldalt bárki szabadon böngészheti. A regisztráció célja a vásárlás megkönnyítése. A megadott adatokat személyes információként kezeljük. A szállítási adatokat a futárszolgálat felé közöljük. A webshopunkban történő vásárlás a bejelentkezést követően lehetséges. A szállítási adatokban bekövetkező változások minden esetben a vásárlást megelőzően kell módosítani.

Webshopunkban a termékek kategorizálva találhatók, így megkönnyítve a keresést a fő- és alkategóriák között. A kereső használatával könnyedén megtalálhatók a kívánt termékek. Minden egyes termék mellett megtalálható annak neve, ára, színe és mérete, míg egyes termékeink esetében azok tulajdonságai és jellemzői is láthatók. A megvásárolandó termékeket a kosár ikonra kattintva tehetjük a kosárba. Ezt követően elérhetővé válik a kosár tartalma, melyben a kiválaszott termékek, azok egységára és az aktuális vásárlás teljes ára kerül listázásra. Ekkor van lehetőség a megvásárolni kívánt termékek darabszámának növelésére vagy csökkentésére, a termékek törlésére és a vásárlás folytatására.

A szállítási költséget 20.000.- forint feletti belföldi vásárlás esetén cégünk magára vállalja. Amennyiben a rendelés összege nem haladja meg a 20. 000 forintot, belföldi kézbesítési cím esetén 1190.- forint szállítási és csomagolási költséget számolunk fel.

Amennyiben a szállítási cím Magyarország területén található, a bankkártyás fizetés és az utánvétes fizetés közül választhat a vásárlás során. A házhoz szállítás díja az Ön választásától független. A vásárlást a vásárlás befejezése ikonra kattintva véglegesítheti.

A vásárlásról minden esetben egy visszaigazoló e-mailt küldünk a regisztráció során megadott e-mail címre. Amennyiben a visszaigazoló e-mail mégsem érkezne meg az Ön részére, kérjük jelezze azt ügyfélszolgálatunkon. A vásárlást követően előfordulhat, hogy bizonyos termékekből nem áll rendelkezésünkre megfelelő készlet minden vásárlónk kiszolgálásához. Ebben az esetben a regisztráció során megadott e-mail címen tájékoztatjuk Önt a lehetőségekről.

A megrendelt termékeket belföldön a Magyar Posta munkatársai szállítják házhoz munkanapokon 8 és 16 óra között. A posta munkatársa két alkalommal keresi fel a vásárlót és próbálja meg a csomagot személyesen kézbesíteni. Az első sikertelen alkalommal értesítést hagy az elérhetőségeivel, így a megrendelőnek lehetősége nyílik a helyi postán akár aznap 16óra után az átvételre. A második sikertelen megkeresés után a posta a csomagot visszajuttatja részünkre.  Kérjük az átvétel lehetőségének biztosításáról gondoskodjon.       

Amennyiben valamely termék cseréjére, illetve a vételár visszafizetésére kerülne sor, azt minden esetben jelezzük e-mailben, és tájékoztatjuk a teendőkről, információkról. Az üzletszabályzatban leírtaknak megfelelően járunk el minden reklamáció kezelése esetén. Az eltérő napokon feladott megrendelések összevonása nem lehetséges.  

Webshopunkban állandó akciók és kedvezmények várják kedves vásárlóinkat. Ezen termékek esetében az akciós ár vagy kedvezmény a készlet erejéig, vagy az akció időtartamával megegyező ideig tart. Akciós árú termékek esetében a kedvezmény nem érvényesíthető. A kedvezmények összevonása, halmozása nem lehetséges.

Ügyfélszolgálatunk az info@civishobbi.hu e-mail címen vagy a 06-30/249-56-02 telefonszámon munkanapokon 9 és 17 óra között érhető el. Bármilyen észrevétele van termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük, jelezze részünkre.